Referenties

De ervaring van andere ondernemers

SPARREN kan Axel als geen ander, weet ik uit ervaring.
Hij analyseert snel, geeft oplossingsgerichte adviezen en helpt je vervolgens ook de volgende stap te zetten.
Zo gaf hij mij handvatten om mijn nieuwe bedrijf, een makelaarskantoor, op de kaart te zetten, en hielp hij mij verwoorden wat de belangrijkste kernwaarden zijn die ik wil uitdragen.
Het is prettig om daarover met Axel te SPARREN. Hij is kritisch, zet je aan het denken en laat je zelf de antwoorden vinden.
Het heeft mij veel inzicht in mijn bedrijfsvoering gegeven en ik kan Axel zeker aanbevelen.

Saskia Uittenbogaard

DGA, Appletree makelaardij

Axel heeft altijd zijn woordje klaar. Maar een goede tik uitdelen kan hij ook.
Dat doet hij niet alleen door zijn advies. Axel vraagt niet of hij je een spiegel mag voorhouden. Hij doet dat. En deze tik had ik nodig om mijn eigen horizon te verbreden.
Met een rechte stoot, een hoek en een opstoot heeft Axel mij geïnspireerd om minder te praten en meer te doen. Dit was op 16 maart van 2017.
Afgelopen jaar hebben wij regelmatig mogen sparren en heb gezien dat jij voor veel organisaties, klein en groot van waarde bent.
Voor mij is het een kickstart geweest van wat er nog mag komen.

Dank Axel en TOC. Jij hebt aan de wieg gestaan voor een serieuze verandering in Cor the Coach en de geboorte van de boksende coach.

Ik beveel je van harte aan bij mijn connecties die een verandering nodig hebben en dat op een zeer duidelijke manier gebracht mogen krijgen.

Cor van Drieberge

De boksende coach

To the point, Denkt in productmarktcombinaties en houd je een spiegel voor. Geeft je een andere kijk op de werkelijkheid waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Die moet je zelf vormgeven, maar ook daar blijft Axel stimuleren. Ben je al in beweging??? Een prettig mens om mee samen te werken.

Jan Buitelaar

Eigenaar, Resultsplus

Axel stijgt niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk boven iedereen uit door zijn wijde blik en zijn vermogen alle lijntjes samen te brengen.

Hij legt de ideeën niet in de schoot van de ondernemer maar hij boort met prikkelende vragen de ideeën aan, zodat er in een ondernemer een heuse energiebron ontstaat.

Door de ideeën in een plan te gieten kan ik er in ieder geval weer minimaal een jaar tegenaan met nieuwe energie.

Axel kan ik als sparringspartner van harte aanbevelen.

Marleen Den Beste - Van de Berg

Eigenaar, Marleen Support

Ik was net lid geworden van BNI De Arend en ontmoette Axel van Es.

Zoals hij zelf zo goed kan aangeven: “Hij geeft antwoord op ondernemers vragen”. Een afspraak volgde snel.

Axel hield een spiegel voor. Hij vroeg recht voor zijn raap waar ik goed in was, wat mijn doel was met “Arrowescape” en welke richting ik op wilde. Axel was kritisch, maar hield, zeer positief ingesteld, de spiegel voor.

Wil jij kritisch naar je eigen onderneming kijken? Heb jij vragen, maar nog geen antwoorden?

Neem contact op met Axel van Es en laat je inspireren!

Angelique Pijl

Eigenaar, Arrowescape

Axel heeft kennis van zaken en weet de juiste snaar te raken.

Een zeer prettig persoon, zeker ook in zijn omgang met mensen. Hij heeft een grote gun-factor en ik werk graag met hem samen.

Veel van hem mogen leren!

Judy Meerman

Eigenaar, M Design

Axel kan ik van harte aanbevelen omdat hij een goede sparringpartner is.

Hij heeft mij een helder inzicht gegeven zodat ik mijn kwaliteiten op een andere manier kan benutten en het beste idee is geweest toen ik een beetje vast kwam te zitten met mijn bedrijf.

Axel, bedankt voor je tijd, je bent een kanjer!

Ageeth Smit

Eigenaar, Belcontact

Wat ben jij een betrokken ondernemerscoach. Maar bovenal ook een heel fijn en warm mens! Sparren met jou is echter niet altijd een feestje, je hebt mij veel moeilijke vragen gesteld, waarop ik je niet altijd direct een antwoord kon geven.

Je hebt me bijna tot wanhoop gedreven, en ik begon serieus te twijfelen aan mijn marketingkennis. Maar het was allemaal niet voor niets, want je hebt me flink aan het denken, en lezen gezet! Met als resultaat een sterk verbeterde pitch, en voor mij een vernieuwde en heldere kijk op mijn eigen zaken.

Moeiteloos, belangeloos, en enthousiast bracht je me boek na boek, allemaal even interessant.En je nam de tijd om na 3 maanden onze sessie te evalueren. Daarbij hebben we ook gesproken over de groei van mijn onderneming en continuïteit in de omzet, en gespard en plannen bedacht om dit te realiseren. Je hebt me hier het zetje in de goede richting gegeven, en deze aanpak is zijn vruchten aan het afwerpen!

Daarbij ga je als een verbinder te werk, want ook daar ben je goed in Axel. Je verbindt mensen die elkaars hulp kunnen gebruiken of elkaar kunnen versterken. Ik hoop dat ik tot in lengte van dagen bij jou aan mag kloppen voor advies, sparring-sessies, coaching, training en soms ook gewoon een luisterend oor.

Ik kan en zal jou van harte aanbevelen!

Sietske Jansen

Eigenaar, Klein & Sterk

Vragen of interesse?

Neem vrijblijvend contact op via één van de onderstaande opties.

PLAN EEN BELAFSPRAAK

Dan bent u verzekerd van onze onverdeelde aandacht

STUUR EEN E-MAIL

Liever per mail contact!